Mountainbike-Challenge
Wegens groot succes heeft Lubron Waterbehandeling B.V. ook dit jaar voor een aantal sportieve relaties een Mountainbike-Challenge gehouden op en nabij de Loonse en Drunense Duinen.  Afgelopen zaterdag was het zover.

Wegens groot succes heeft Lubron Waterbehandeling B.V. ook dit jaar voor een aantal sportieve relaties een Mountainbike-Challenge gehouden op en nabij de Loonse en Drunense Duinen.  Afgelopen zaterdag was het zover. Het aantal deelnemers dit jaar was buitengewoon hoog. Sommige bedrijven hadden  dit jaar zelfs met twee teams ingeschreven. Het evenement werd door ons i.s.m. de 1e Olympisch MTB-kampioen Bart Brentjens georganiseerd, die met zijn complete Teamtruck en tent aanwezig was.

Een parcours dat voor sommigen al bekend was en voor sommigen juist helemaal niet, dat afwisselend steil, zanderig en bosrijk is, was een hele uitdaging voor de deelnemers! Officiële tijdregistratie van de firma Racetimer maakte dat er geen enkele twijfel bestond over de snelste tijd en het winnende team. Dit jaar was het wederom de firma Certhon Greenhouse Solutions (met hun tweede team) die met de wisselbeker en de eerste prijs aan de haal ging. Tweede en derde gingen naar respectievelijk het team van Van der Hoeven Horticulture projects en het team van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Het winnende team kreeg ook nog een VIP-arrangement voor de Bart Brentjens Challenge, die zondag 8 oktober in Eijsden wordt gehouden. Niet alleen mogen ze met zes personen meedoen met een afstand naar keuze, maar ze krijgen ook een kijkje achter de schermen van het MTB-team en zijn te gast op de team area van het CST Sandd American Eagle team van Bart Brentjens.

Na de prijsuitreiking werd de inwendige mens nog voorzien van een bbq, die zeer geslaagd was –mede door het perfecte weer. Kortom, het was weer een fantastisch geslaagd Lubron-evenement, waarop we tevreden kunnen terugkijken.

Resultaten

1 Erik van Oosten
01:03:39

2 Bart Brentjens
01:03:46

3 Sam Karreman
01:03:48

4 Erno Dongen
01:03:48

5 Richard van Oosten
01:03:57

Bekijk alle resultaten hier

SaveSave