4de Lubron Mountainbike Challenge
4e editie Lubron MTB Challenge, zaterdag 16 juni was het zo ver!

Lubron heeft na het grote succes van de vorige edities besloten om ook dit jaar een Mountainbike Challenge te organiseren voor een aantal sportieve relaties.

De Lubron MTB Challenge vindt al vier jaar plaats op en nabij de Loonse en Drunense Duinen, een prachtig parcours van bijna 27 kilometer met veel hoogteverschillen en zandvlaktes. Voor alweer de vierde editie van de Mountainbike Challenge, mét 1Olympisch MTB-kampioen Bart Brentjens, hadden wij meer inschrijvingen dan ooit ontvangen. Alleen dat beloofde voor deze editie al heel veel goeds. Het was ook dit jaar vol spanning afwachten welk team sterk genoeg zou zijn om als eerste over de finishlijn te komen en om Bart Brentjens te verslaan.

Na maanden van voorbereidingen kunnen we nu terugkijken op een heel geslaagd, gezellig en sportief evenement met als afsluiter een heerlijke BBQ en een verfrissend drankje. Lubron wil alle deelnemers bedanken voor hun inzet, gezelligheid en aanwezigheid. Hopelijk kunnen we dit evenement in 2019 weer organiseren!

Kijk via deze link terug wat jouw tijd was!