Installatie Vakbeurs 2018
Zoek ons op in Hal 2, standnummer 237! Vraag hier uw gratis e-tickets aan!

Al 20 jaar komen installatieprofessionals naar Hardenberg om de nieuwste ontwikkelingen en producten te ontdekken tijdens de Installatie Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatiesector gaan snel en volgens veel professionals zelfs razendsnel. Als je werkzaam bent in de installatiebranche, krijg je ook te maken met gebeurtenissen die een grote impact hebben op jou als persoon. Om daar goed op voorbereid te zijn, wordt er op de Installatie Vakbeurs toegang gegeven tot actuele informatie over de markt en slimme toepassingen van producten en oplossingen die het werk makkelijker maken.

Op deze beurs krijg je niet alleen een kijkje in de toekomst van jouw beroepsgroep, je krijgt ook toegang tot de Elektrovakbeurs, een titel die niet zonder reden tegelijkertijd plaatsvindt naast de Installatie Vakbeurs. De versmelting tussen de W- en de E-Installateur is bijvoorbeeld één van de thema’s waar veel aandacht aan wordt besteed. Dat de vakbeurzen in september schouder aan schouder staan geeft jou de mogelijkheid om naast leidingsystemen, lucht- en waterbehandeling, (warmte)pompen en sanitair ook de nieuwste trends op het gebied van schakel- en contactmateriaal, automatiseringssystemen, verlichting en beveiligingssystemen te ontdekken! Bovendien tref je tijdens je beurswandeling vaklieden waarmee je mogelijk kunt samenwerken.

Lubron is ook aanwezig op deze beurs en laat haar nieuwste ontwikkelingen en producten zien. Zoek ons op in Hal 2, standnummer 237 en vraag eenvoudig jouw gratis e-tickets aan via www.evenementenhal.nl/weekvandeinstallateur en registreer je voor de Installatie Vakbeurs met registratiecode 61818122 en voor de Elektro Vakbeurs met registratiecode 61818253.