Installatie en Elektro Vakbeurs 2019
Op 14, 15 en 16 mei gaat het Lubron-team naar de Installatie en Elektro Vakbeurs in Gorinchem. We hopen op de beurs veel informatie met potentiële en bestaande klanten te kunnen delen. Tevens zijn we op zoek naar nieuwe installateurs die in aanmerking willen komen voor ons Lubron-dealerschap. Zoek ons op in stand C118 en ontdek wat Lubron voor u kan betekenen!

Meer omzet én een tevreden klant!

Lubron weet hoe belangrijk u, als wederverkoper, bent. Want u bent onze spreekbuis voor de uiteindelijke afnemer: de particulier, úw klanten. Niet alleen voor onze apparatuur, maar ook voor andere zaken.

Daarom informeren wij u graag over onze waterontharderserie EasySoft die speciaal voor uw marktsegment is ontwikkeld en geheel is toegesneden op uw afnemers. Om uw werk iets te vergemakkelijken…. kunt u dealer worden van Lubron.

Als dealer heeft u voordelen zoals aanzienlijke dealerskortingen, verkoopondersteuning, technische ondersteuning van onze engineers en marketingtools. Het belangrijkste voordeel: meer omzet!

Voor verdere vragen of het plannen van een bezoek om onze dealerconstructie uitgebreider te bespreken, is Marco den Boer u graag van dienst. Overigens, op de komende Installatie en Elektro Vakbeurs in Gorinchem bent u van harte welkom op onze stand: C.118!