Lubron MTB Challenge 2019
Lubron heeft na het grote succes van de vorige edities besloten om ook dit jaar, in samenwerking met Olympisch MTB-kampioen Bart Brentjens, de 5e editie van de Lubron Mountainbike Challenge te organiseren voor een aantal sportieve relaties.

De Lubron MTB Challenge vindt nu al 5 jaar plaats op en nabij de Loonse en Drunense Duinen, een prachtig parcours van bijna 27 kilometer met veel hoogteverschillen en zandvlaktes. Voor deze jubileumeditie hebben wij meer inschrijvingen dan ooit ontvangen. Afgelopen zaterdag begon de dag met veel regendruppels, maar bij aankomst van alle relaties begon de zon weer te schijnen. De weersomstandigheden beloofde veel goeds voor het parcours en onze deelnemers. Het was daarom ook dit jaar weer spannend wie zou eindigen in de top 3!

Kijk via deze link wat jouw tijd was!
https://results.chronotrack.com/event/results/event/event-50274

Na maanden van voorbereidingen kunnen wij weer terugkijken op een geslaagde en vooral gezellige 5e editie van onze MTB Challenge. Lubron wil alle deelnemers en samenwerkende partijen bedanken voor hun inzet, gezelligheid en aanwezigheid!