Succesvolle Installatie Vakbeurs Hardenberg
Lubron bedankt alle bezoekers van haar stand.

Op 10, 11 en 12 september jl. hebben we deelgenomen aan de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. We hopen dat u tijdens dit bezoek een goede indruk heeft gekregen van onze producten, van onze projecten en natuurlijk van onze mensen!

We hebben bezoekers uit het hele land op onze stand mogen ontvangen en daar zijn wij dankbaar voor. Naast dat we veel inspirerende gesprekken gevoerd hebben over nieuwe kansen, was dit ook een mooie gelegenheid om met veel van onze bestaande klanten bij te praten.

Wij willen namens deze weg iedereen die onze stand bezocht heeft,  bedanken voor de getoonde interesse en het vertrouwen. Wij hopen dat u het naar uw zin heeft gehad en dat u uw beursbezoek als nuttig heeft ervaren.

Wij van het Lubron-team stellen het zeer op prijs dat wij u tijdens de beurs mochten informeren.

Voor het einde van de beurs was al duidelijk dat deze beurs voor ons een hele goede manier blijft om nieuwe mensen te ontmoeten, om daar waar nodig oplossingen aan te kunnen dragen en onze bestaande relaties te spreken. Sterker nog: we hebben onze stand op de beurs in 2020 alweer gereserveerd! Dat zegt genoeg.

Mocht u niet in staat zijn geweest de beurs te bezoeken, dan hoeft u natuurlijk niet te wachten tot 2020! U kunt alle informatie terugvinden op onze website: www.lubron.eu. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 162 426 931 of info@lubron.eu. Wij helpen u graag verder!