Coming Soon: IVH
Over twee weken staan we eindelijk weer op een beurs: de Installatie Vakbeurs Hardenberg, die wordt gehouden van 14 t/m 16 september a.s.. Ons beursteam staat u graag te woord, beantwoordt met plezier uw vragen en vertelt u graag meer over onze producten. Op naar Hardenberg! Komt u ook? Tot dan in Hal 2, stand 263!

Heeft u een concrete vraag over een lopend project of heeft u een waterprobleem, waarvoor u een oplossing zoekt? Heeft u een vraag over de werking van een waterontharder of wilt u de voordelen van een osmose-apparaat weten? Kom voor de antwoorden op die -of andere- vragen naar de Installatie Vakbeurs te Hardenberg (IVH) op de volgende dagen: 14, 15 en 16 september a.s.. Dat is al over twee weken!

Ons beursteam Arjen Kuiter, Marco den Boer en Paul Padberg staat u met plezier te woord en vertelt u ook graag meer over onze producten. Wees welkom in onze stand 263, hal 2!


Kijkt u in de stand ook even naar onze speciale actie tijdens deze beurs? 

2 Durlem-waterontharders halen, 1 betalen!


Voor meer informatie over de beurs kunt u op de volgende link klikken: www.installatievakbeurshardenberg.nl.

Wilt u een toegangskaart om de beurs als onze gast te bezoeken? Dit hebben we hier voor u geregeld: www.lubron.eu\toegangskaart.

Graag tot ziens op onze stand!