Productinformatie
Download hier onze product leaflets, onderhoudsvoorschriften en manuals. Heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met de betreffende afdeling.
Warmwater ontharders
Warmwaterontharder
160 - 3400 l/h
Toebehoren
Purosel
Zout voor uw waterontharder
Salto
Zoutbijvulsignalering voor uw waterontharder
Testomat 808
Hardheidsmonitor
Testomat ECO
Hardheidsmonitor
Documentatie
Proline WW SXT
250 l/h
Softstar WW SXT
350 l/h
Handleiding MINILINE, SOFTSTAR, COMPACT en DUOMATIC (incl. warmwaterontharders)
Handleiding DURLEM Handleiding DURLEM
Handleiding EASYSOFT CLASSIC Handleiding EASYSOFT CLASSIC
Handleiding EASYSOFT SXT2 & EASYSOFT SPLIT Handleiding EASYSOFT SXT2 & EASYSOFT SPLIT
DSF 15 SST 10
15 m3/h
DSF 15
15 m3/h
DSF 50
50 m3/h
Waterfiltratie
Het filtreren van vuildeeltjes uit water is de meest elementaire vorm van waterzuivering. Voor zover deze deeltjes zichtbaar zijn, bestaat de zuiveringstechniek uit een langzame doorstroming van het water door een cilindrische tank gevuld met filtermateriaal.

Lubron levert op maat gemaakte waterbehandeling voor koel- en ketelsystemen. Dit doen we door de wensen van onze partners en klanten en de beste beschikbare technieken te combineren met de richtlijnen van het te behandelen systeem. Mocht u vragen hebben, of informatie wensen, over al onze koel- en ketelapparatuur/producten of een advies op maat willen, neemt u dan contact op met ons: koelenketel@lubron.eu of +31 162 426 931.

UV-VALIDATED
Desinfecteert het water op een eenvoudige en veilige manier door effectief gebruik te maken van lage druk ultraviolet-licht.

 Service leaflet

In deze tijd leggen bedrijven zich steeds vaker toe op hun kernactiviteiten. Werkzaamheden op het gebied van service en onderhoud worden daardoor steeds vaker uitbesteed. Op grond daarvan spreekt het vanzelf dat wij veel werk maken van de kwaliteit van de service die wij bieden.

Zacht Water. Pure Luxe

Speciaal voor particulier gebruik ontwikkelden de engineers van Lubron de Waterdeluxe waterontharders. Deze compacte waterontharders werken volgens hetzelfde, beproefde principe als die voor de professionele markt, maar zijn door hun kleine afmetingen en eenvoudige bediening perfect afgestemd op de behoefte van huishoudens.

Ga naar waterdeluxe.nl