Werken bij Lubron
Lubron biedt interessante carrièremogelijkheden voor zowel starters als professionals. Wij zijn toonaangevend en groeiend op het gebied van waterbehandeling, met vestigingen in Nederland, België, Engeland en Duitsland. Door ruime ervaring en specifieke knowhow hebben we ons de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een expert op het gebied van proces-, koel- en ketelwaterbehandeling. De organisatie onderscheidt zich door een deskundige advisering, het aanbieden van een totaal productenpakket, eigen laboratoriumonderzoek en wateranalyses. Daarnaast ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we specifieke systemen en standaard apparatuur allemaal in eigen beheer; uiteraard met een uitstekende projectbegeleiding en service.

Wij zijn momenteel op zoek naar:

In het kader van onze groeiende activiteiten op het gebied van de ketel- en koelwater waterbehandeling, zijn wij voor de regio Zuid-Holland (Rotterdam en omgeving) op zoek naar een

 

Technisch commercieel relatiebeheerder

(service sales engineer buitendienst)

 

De functie:

Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de waterbehandeling bij jouw relaties. Deze relaties zijn actief in alle takken van de utiliteit en industrie en gevestigd in Zuid-Holland (met name Rotterdam en omgeving). Als service sales engineer buitendienst geef je jouw relaties technische en commerciële adviezen over de gevoerde ketel- en koelwaterbehandeling. Je stelt overtuigende servicerapporten, adviezen en offertes samen en volgt deze op. Verder leg je vereiste informatie vast in onze systemen. Je werkt nauw samen met de commercieel verantwoordelijk adviseur in hetzelfde rayon en de binnendienst.

 

De werkzaamheden:

  • Je onderhoudt de klantrelaties in jouw rayon en bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer.
  • Je verricht bij klanten metingen en analyses over de lopende waterbehandeling.
  • Je adviseert klanten over de lopende waterbehandeling, specificaties en doseringen.
  • Je stelt service rapportages, adviezen en offertes samen en volgt deze op.
  • Je rapporteert jouw bevindingen aan de klanten en aan de betrokkenen van het rayon.
  • Je draagt zorg voor juiste voorraden en informeert klanten over levertijden en levermogelijkheden.

 

Wat breng je mee?

  • Passende technische opleiding op minimaal MBO-niveau, bij voorkeur werktuigbouwkunde, procestechnologie, chemische opleiding of een hieraan gelijkwaardige opleiding.
  • Ervaring in de waterbehandeling is een voordeel.
  • Je bent een echte relatiebouwer en je bent sterk in het beheren en uitbouwen van relaties.
  • Een slagvaardige en doortastende pro-actieve instelling.

 

Lubron biedt:

Lubron Waterbehandeling is een dynamische professionele organisatie met korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur. We bieden je een verantwoordelijke en zeer afwisselende baan in een enthousiast en collegiaal team. Tevens bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen we je graag uit om je sollicitatie met C.V. te mailen naar HR@lubron.eu. Voor functie-inhoudelijke informatie kun je tijdens kantooruren bellen met Marco van der Wielen, BU manager Ketel- en Koelwaterbehandeling, via het nummer: 06-22384673.

We bieden onze collega’s een open, prettige, gezonde en veilige werkomgeving met mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. De medewerkers van Lubron zijn stuk voor stuk toegewijde professionals. Het bedrijf is van een eenmanszaak uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 100 medewerkers, maar de maatschappelijke én onderlinge betrokkenheid is nog steeds die van een klein bedrijf, namelijk: hoog.

Wil je graag bij Lubron werken, maar is er op dit moment geen passende vacature voor je? We nodigen je dan van harte uit om een ​​open sollicitatie te mailen naar: HR@lubron.eu.