Werkwijze
Onze diensten
Onze diensten
De techniek is echter slechts het middel om tot het ultieme doel te komen: het juiste water voor de toepassingen bij uw klanten. Wij doen er alles aan om u als partner én uw klanten actief van het beste advies en resultaat te voorzien. Niet alleen voor nu, maar ook met het oog op de toekomst. Met onze professionele service kunnen u en uw klanten zorgeloos aan de slag.

Advies en ondersteuning

 

Onze medewerkers zijn echte specialisten met diepgaande kennis over de mogelijkheden en onmogelijkheden van waterbehandeling. Voor iedere specifieke situatie gaan zij op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Als adviseur, installateur of leverancier kijkt u regelmatig in de keuken van uw klanten. Met Lubron als know-how partner op het gebied van waterbehandeling bent u verzekerd van de beste kwaliteit waterbehandelingssystemen én weet u zeker dat u voldoet aan alle wet- en regelgeving. Wij vertellen geen sprookjes, maar het eerlijke verhaal zonder loze beloften die hooguit tot ontevredenheid zouden leiden. Om tot het juiste advies te komen, worden de volgende stappen genomen:

  • (bron)wateranalyse
  • inventarisatie kwaliteitseisen
  • inventarisatie specifieke wensen

Ondersteuning

Onze specialisten kennen de uitdagingen in de specifieke sectoren. Wij kunnen u meer vertellen over zowel de technische aspecten als de commerciële voordelen van alle vormen van waterbehandeling. Hierdoor komt u als installateur, adviseur of leverancier beslagen ten ijs bij uw klanten. Indien nodig of gewenst gaan wij mee naar de eindgebruiker voor de nodige toelichting.

 

Ontwerp en assemblage

 

Lubron ontwerpt efficiënte totaaloplossingen waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten van watergebruik; van kwaliteit en energiebesparingsmogelijkheden tot operationele kosten en onderhoud. U ontvangt een maatwerk ontwerp met een offerte en de technische specificaties.

Elk systeem wordt in onze fabriek vakkundig geassembleerd uit de beste materialen: duurzaam, met hoog rendement en gemakkelijk te onderhouden. Hiervoor maken wij gebruik van hoogwaardige, beproefde technieken.

 

Ingebruikstelling en onderhoud

 

Na installatie door de installateur verzorgt Lubron de inbedrijfname van de installatie. Het systeem wordt ingeregeld en aan de hand van metingen verder afgesteld om de juiste waterkwaliteit te leveren. Ieder systeem wordt opgeleverd met een heldere handleiding en instructies over gebruik en onderhoud.

Regelmatig onderhoud

Onze service stopt niet bij de ingebruikstelling. Met het oog op een efficiënte werking van de waterbehandelingssystemen en het verhogen van de levensduur adviseren wij altijd een onderhoudscontract. Tijdens de servicebeurten wordt het systeem volledige nagelopen en zo nodig bijgesteld.

Landelijke storingsservice

Een waterbehandelingssysteem dat goed wordt onderhouden, is een betrouwbare partner. Mocht er toch nog een probleem ontstaan, dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze telefonische storingsdienst. Indien nodig, staat ons team van servicemonteurs klaar. Wij bieden een landelijke dekking!