Huis
Maatwater voor comfort
Maatwater voor comfort
De kwaliteit van het drinkwater in Nederland is goed, maar de kalk in het water kan nadelige gevolgen hebben. Denk aan de kalkaanslag in de badkamer op de douchewand en kranen, maar ook het energieverlies.

Zacht Water – Pure Luxe

Speciaal voor particulier gebruik ontwikkelden de engineers van Lubron waterontharders voor huishoudens. Deze compacte waterontharders werken volgens hetzelfde, beproefde principe als die voor de professionele markt, maar zijn door hun kleine afmetingen en eenvoudige bediening perfect afgestemd op de behoefte van huishoudens.

Ga naar waterontharder.nl

Totaaloplossingen

Er zijn verschillende speciale waterontharders voor particulier gebruik. Goed advies is belangrijk om de verwachtingen waar te kunnen maken en het comfort te kunnen verhogen en waarborgen. Lubron Waterbehandeling bekijkt iedere situatie apart en levert de beste totaaloplossing voor de hele woning.

Energiezuinig

Er gaat veel energie verloren als gevolg van kalkafzettingen in tal van apparaten in een woning, van boilers tot waterkokers en wasmachines. Een dun laagje kalk zorgt al voor 10% extra energieverbruik. Door ontkalkt water te gebruiken, wordt kalkaanslag geminimaliseerd en blijven apparaten optimaal functioneren. De apparaten hoeven veel minder vaak ontkalkt te worden en de levensduur wordt verlengd.

Zacht, zuiver water

Door het water te ontkalken, ontstaat zacht water. Dit is direct merkbaar op verschillende plekken in een woning. Er zijn bijvoorbeeld minder wasmiddelen en wasverzachter nodig voor een goed wasresultaat. Naast directe kostenbesparingen blijft hierdoor de kleding ook langer mooi.

Kalkaanslag in badkamer en keuken

Gebruik van ontkalkt water zorgt ervoor dat er veel minder kalkaanslag achterblijft op tegels, kranen, douchewanden en in toiletpotten. Dat scheelt heel wat poetswerk. Er is minder kalkreiniger nodig.

Verlengen levensduur apparatuur

Kalkafzettingen in koffiezetapparatuur, wasmachines en douchekoppen hebben niet alleen effect op het rendement, maar beïnvloeden ook de levensduur van de apparatuur. Met onthard water wordt er aanzienlijk minder kalk afgezet, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Onze diensten voor woningen

Advies en ondersteuning

Als vaste partner van tal van installateurs, leveranciers en adviseurs levert Lubron waterontharders voor particulieren. Aan de hand van de specifieke situatie wordt de meest geschikte waterontharder geselecteerd.

Ontwerp en assemblage

Lubron stelt alle waterontharders zelf samen uit de beste materialen. In het ontwerp is rekening gehouden met alle aspecten die van belang zijn voor waterontharders voor thuisgebruik:

  • Kwaliteitseisen
  • Lage onderhoudskosten
  • Geldende wet- en regelgeving
  • (Beperkte) ruimte
  • Efficiënt energiegebruik

Ingebruikstelling en onderhoud

Na installatie door de installateur verzorgt Lubron desgewenst de inbedrijfname. Het systeem wordt gecontroleerd en de resthardheid wordt ingesteld. De eigenaar wordt geïnstrueerd over gebruik en onderhoud. Onze service via een onderhoudscontract voorkomt tussentijdse uitval en verlengt de levensduur.

Installateurs: Wordt u onze waterpartner?

Voor het particulier segment werken wij graag samen met u als installateur. Op onze website waterontharder.nl kunnen particulieren een offerte aanvragen voor een waterontharder, inclusief montage. We willen u als partner graag gratis aansluiten op dit netwerk. Profiteer mee van onze marketingactiviteiten en kom in contact met mogelijke nieuwe klanten! U kunt zich hieronder eenvoudig aanmelden.

Aanmelden

Wilt u meer lezen over de voordelen die de samenwerking met Lubron voor u kan hebben? Klik om de informatiefolder om te openen.