Werken bij Lubron
Lubron biedt interessante carrièremogelijkheden voor zowel starters als professionals. Wij zijn toonaangevend en groeiend op het gebied van waterbehandeling, met inmiddels vestigingen in Nederland, België, Engeland en Duitsland. Door ruime ervaring en specifieke knowhow hebben we ons de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een expert op het gebied van proces-, koel- en ketelwaterbehandeling. Daarnaast ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we specifieke systemen en standaard apparatuur allemaal in eigen beheer; uiteraard met een uitstekende projectbegeleiding en service.

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacature(s):

ASSEMBLAGE MONTEUR

16 – 40 uur 

 

Op zoek naar een job waarbij je écht iets cools kunt maken? Word assemblage monteur bij Lubron Waterbehandeling, dé specialist in waterbehandelingsapparatuur!

Bij Lubron zijn we de meesters in het ontwikkelen van innovatieve waterbehandelingsapparatuur. We hebben nu een supergemotiveerde assemblage monteur nodig om ons team te versterken! Met deze job werk je aan uitdagende projecten en ga je samen met toffe collega’s aan de slag.

 

De functie:

Als assemblage monteur ben jij verantwoordelijk voor het in elkaar zetten en monteren van onze waterbehandelingsapparatuur volgens specificaties en tekeningen. Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat alles perfect werkt en er geweldig uitziet.

 

De werkzaamheden:

Je begint je week met een kort overleg met de chef werkplaats en je collega’s om de planning en prioriteiten te bespreken. Daarna ga je lekker aan de slag in de werkplaats.

Je bekijkt de werkinstructies, tekeningen en specificaties en verzamelt de benodigde materialen en gereedschappen. Vervolgens start je met de assemblage van waterbehandelingsapparaten en -installaties, waarbij je verschillende werkzaamheden uitvoert zoals ontvetten, lijmen, slijpen, boren, zagen, monteren, fitwerk en bedraden. Je checkt tussentijds je werk en stemt regelmatig met je collega’s en de chef werkplaats af hoe het gaat. Aan het einde van de dag lever je de voltooide producten aan voor eindcontrole. Voordat je naar huis gaat, ruim je nog even je werkplek op.

Tijdens de dag zijn er meerdere ontspanningsmomenten, met betaalde pauzes in de ochtend en middag. Rond half één lunch je samen en kun je een rondje wandelen met je collega’s. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een gezellige borrel.

 

Wat breng je mee?

 • Een technische opleiding op Mbo-niveau.
 • Ervaring met assemblagewerkzaamheden is mooi meegenomen, maar geen must.
 • Nauwkeurigheid, zelfstandigheid en een flinke dosis passie voor techniek.
 • Je bent een teamspeler die graag samen successen behaalt.

 

Lubron biedt:

 • Een dynamische werkomgeving waar je jezelf volledig kunt ontplooien.
 • Een gezellig team met een informele werksfeer, waar we successen vieren en plezier hebben in ons werk.
 • Top arbeidsvoorwaarden, inclusief een goed salaris en leuke extra’s.
 • Volop kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

 

Solliciteer nu!

Ben jij klaar om als assemblage monteur aan de slag te gaan bij Lubron Waterbehandeling? Stuur ons een bericht via werkenbij@lubron.eu. Het is fijn als je een CV of LinkedIn profiel bijvoegt, maar dat hoeft niet.  Heb je nog vragen? Bel dan tijdens kantooruren met Arno Kastelijns, onze chef werkplaats, op: 0162 – 42 69 31.
We kunnen niet wachten om van je te horen en samen te knallen!

Allround monteur werkplaats

 

De functie:

Je werkt in de werkplaats samen met assemblagemonteurs en assemblagemedewerkers aan de assemblage van waterbehandelingsapparatuur. Als allround monteur werk je vooral aan de grotere en/of complexere apparaten, installaties of systemen. Je werkt daarbij aan de hand van aangeleverde werkinstructies, tekeningen en specificaties. Voorkomende werkzaamheden zijn ontvetten, lijmen, slijpen, boren, zagen, monteren, fitwerk en bedraden. Tenslotte vervul je een begeleidende rol naar je collega’s en help je hen waar mogelijk in hun werkzaamheden en hun ontwikkeling. In je werk word je ondersteund door de chef werkplaats die zowel de werkplaats als het magazijn aanstuurt.

 

De werkzaamheden:

 • Volgens tekening, instructies en specificaties assembleren van apparaten, installaties en systemen.
 • Chef werkplaats informeren over voortgang werkzaamheden binnen werkplaats en eventueel gesignaleerde afwijkingen bespreken.
 • Beantwoorden van technische vragen van assemblagemonteurs, -medewerkers en BBL-leerlingen.
 • Overgedragen kennis aan assemblagemonteurs en -medewerkers over basistechnieken bij assemblage van waterbehandelingsapparatuur.
 • Correct aanleveren van producten voor eindcontroles en het uitvoeren van controles op alle installaties.

 

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde Mbo opleiding (bij voorkeur niveau 4)
 • Je hebt kennis van installatietechniek (W) en het lezen PID’s
 • Je beschikt over minimaal 4 jaar ervaring met allround assemblage werkzaamheden
 • Kennis van electrotechniek en PLC schakelingen is een pré
 • Je bent in bezit van VCA. Een heftruck rijbewijs is een pré.
 • Je bent leergierig, flexibel en werkt nauwkeurig.
 • Je werkt graag samen met anderen om klanten en naaste collega’s in het veld zo goed mogelijk te helpen.

 

Lubron biedt:

Lubron Waterbehandeling is een dynamische professionele organisatie met korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur. We bieden je een verantwoordelijke en zeer afwisselende baan in een enthousiast en collegiaal team. Tevens bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze vacature je aan, dan nodigen wij je uit een sollicitatie per mail te richten aan: Lubron Waterbehandeling, t.a.v. mevr. I. Moerenhout of I. Schalk via het e-mailadres: HR@lubron.eu.

Voor functie-inhoudelijke informatie kun je tijdens kantooruren bellen met Arno Kastelijns, chef werkplaats (na 21-08-2023), via het nummer: 0162 – 42 69 31.

We bieden onze collega’s een open, prettige, gezonde en veilige werkomgeving met mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. De medewerkers van Lubron zijn stuk voor stuk toegewijde professionals. Het bedrijf is van een eenmanszaak uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 100 medewerkers, maar de maatschappelijke én onderlinge betrokkenheid is nog steeds die van een klein bedrijf, namelijk: hoog.

Wil je graag bij Lubron werken, maar is er op dit moment geen passende vacature voor je? We nodigen je dan van harte uit om een ​​open sollicitatie te mailen naar: HR@lubron.eu.