Werken bij Lubron
Lubron Waterbehandeling B.V. biedt interessante carrièremogelijkheden voor zowel starters als professionals.

Wij zijn momenteel op zoek naar:

Een assemblagemedewerker voor onze werkplaats

 

Lubron Waterbehandeling B.V. is een toonaangevend en groeiend bedrijf op het gebied van waterbehandeling, met vestigingen in Nederland, België, Engeland en Duitsland. Door ruime ervaring en specifieke knowhow heeft Lubron Waterbehandeling zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een expert op het gebied van proces-, koel- en ketelwaterbehandeling. De organisatie onderscheidt zich door een deskundige advisering, het aanbieden van een totaal productenpakket, eigen laboratoriumonderzoek en wateranalyses. Daarnaast ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we specifieke systemen en standaard apparatuur allemaal in eigen beheer; uiteraard met een uitstekende projectbegeleiding en service. Voor onze hoofdvestiging in Oosterhout zijn wij op zoek naar een:

 Assemblagemedewerker werkplaats

 

De functie:

Als assemblagemedewerker leer je binnen onze organisatie het vak van assemblagemonteur. Samen met je collega’s in de werkplaats zorg je voor de installatie van apparaten, systemen en installaties op het gebied van waterbehandeling. Je verricht voorbereidende werkzaamheden zoals het verzamelen en voorbewerken van materialen en je werkt zelfstandig aan het samenstellen van kleine standaard waterontharders. Voorkomende werkzaamheden zijn ontvetten, lijmen, slijpen, boren, zagen, monteren en fitwerk. Je kunt daarbij terugvallen op senior allround assemblagemonteurs en op de chef Werkplaats. Tenslotte ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een schone en geordende werkplaats.

 

De werkzaamheden:

 • Volgens tekening, instructies en specificaties assembleren van standaard producten (apparaten, installaties en systemen).
 • Je verricht voorbereidende werkzaamheden zoals het verzamelen en voorbewerken van componenten.
 • Je verricht voornamelijk routinematige werkzaamheden.
 • Correct aanleveren van producten voor eindcontroles.
 • Chef Werkplaats informeren over de voortgang van jouw werkzaamheden.
 • Je zorgt voor een geordende, schone werkplek.

 

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde MBO-niveau 1 of 2 opleiding of je bent nog in opleiding.
 • Je hebt kennis van installatietechniek (W).
 • Ervaring met assemblage werkzaamheden is een pré.
 • Je bent in bezit van VCA en een heftruck rijbewijs of bent bereid dit te halen.
 • Je houdt van deels repeterend werk, bent leergierig, je bent flexibel en werkt nauwkeurig.
 • Je werkt graag samen met anderen om klanten en naaste collega’s in het veld zo goed mogelijk te helpen.

 

Lubron biedt:

Lubron Waterbehandeling is een dynamisch familiebedrijf met korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur. Tevens bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Spreekt deze vacature je aan, dan nodigen wij je graag uit om jouw sollicitatie met C.V. te mailen naar HR@lubron.eu, ter attentie van Ilja Moerenhout. Voor functie-inhoudelijke vragen kun je tijdens kantooruren bellen met Frank Schagen (manager Operations) of Arno Kastelijns (Chef Werkplaats) via telefoonnummer: 0162-426931.

We bieden onze collega’s een open, prettige, gezonde en veilige werkomgeving met mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. De medewerkers van Lubron zijn stuk voor stuk toegewijde professionals. Het bedrijf is van een eenmanszaak uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 100 medewerkers, maar de maatschappelijke én onderlinge betrokkenheid is nog steeds die van een klein bedrijf, namelijk: hoog.

Wil je graag bij Lubron werken, maar is er op dit moment geen passende vacature voor je? We nodigen je dan van harte uit om een ​​open sollicitatie te mailen naar: HR@lubron.eu.