Werken bij Lubron
Lubron Waterbehandeling B.V. biedt interessante carrièremogelijkheden voor zowel starters als professionals.

We bieden onze collega’s een open, prettige, gezonde en veilige werkomgeving met mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. De medewerkers van Lubron zijn stuk voor stuk toegewijde professionals. Het bedrijf is van een eenmanszaak uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 100 medewerkers, maar de maatschappelijke én onderlinge betrokkenheid is nog steeds die van een klein bedrijf, namelijk: hoog.

Vacatures

Het bedrijf

Lubron Waterbehandeling B.V. is een toonaangevend en groeiend bedrijf op het gebied van waterbehandeling, met vestigingen in Nederland, Engeland, België en Duitsland. Door ruime ervaring en specifieke knowhow heeft Lubron Waterbehandeling zich de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een expert op het gebied van proces- en systeemwaterbehandeling. De organisatie onderscheidt zich door een deskundige advisering, het aanbieden van een totaal productenpakket, eigen laboratoriumonderzoek en wateranalyses, eigen ontwikkeling, ontwerp en bouw van specifieke systemen en apparatuur met een uitstekende projectbegeleiding en service. In het kader van onze groeiende activiteiten, zijn wij voor de regio Utrecht/Arnhem/Apeldoorn op zoek naar een ervaren storingsmonteur.

De functie

Als storingsmonteur bezoek je onze klanten om op locatie waterbehandelingsinstallaties te installeren, onderhoud hieraan te plegen, reparaties uit te voeren en eventuele storingen op te lossen. Waar nodig adviseer je klanten in het gebruik van de apparatuur en je bent alert op commerciële mogelijkheden zoals het afsluiten van een service-abonnement. Je bent overwegend werkzaam in het werkgebied Utrecht/Arnhem/Apeldoorn. Lubron verricht voor haar relaties ook inbedrijfsstellingen in het buitenland. Als storingsmonteur ben je bereid om dergelijke werkzaamheden in het buitenland te verrichten (met een frequentie van circa een week van huis per twee maanden). Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches, zoals zorginstellingen, horeca, drukkerijen, de agrarische sector, industrie en brouwerijen. Als storingsmonteur werk je vanuit huis en je wordt hierin volledig gefaciliteerd. De binnendienst op het hoofdkantoor in Oosterhout ondersteunt je in het plannen van afspraken met klanten, het verwerken van de administratie en je kunt hier terecht met je technische vragen.

De werkzaamheden

 • Je verricht inbedrijfsstellingen.
 • Je verzorgt het preventief onderhoud en reparaties van waterbehandelingsinstallaties of onderdelen daarvan.
 • Je lost storingen op aan apparatuur.
 • Je instrueert klanten over bediening en onderhoud van apparatuur.
 • Je loopt mee met storingsdiensten (gedurende een week per keer) met telefonische beschikbaarheid voor relaties en het waar nodig oplossen van storingen op locatie.
 • Je onderhoudt de klantrelaties.
 • Je verricht enkele administratieve werkzaamheden zoals het digitaal verwerken van klantrapporten en bestellingen.

Wat breng je mee?

 • Minimaal afgeronde opleiding op MTS-niveau, elektrotechnische of werktuigbouwkundige richting.
 • Relevante ervaring met waterbehandeling.
 • Minimaal 5 jaar ervaring als storingsmonteur.
 • Ervaring met PLC is een pre.
 • Klantgerichte houding.
 • Een zelfstandige en flexibele instelling.

Lubron biedt

Lubron Waterbehandeling is een dynamische professionele organisatie met een technisch hoogwaardig productenpakket en een groot marktpotentieel. We bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke baan met een afwisselend takenpakket. Je krijgt een gedegen inwerktraject om volledig bekend te raken met waterbehandeling en de apparatuur waarmee we werken. Uiteraard word je volledig gefaciliteerd om vanuit huis te werken met een servicebus, mobiele telefoon, tablet en de noodzakelijke technische apparatuur. Tevens bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze vacature je aan, dan nodigen wij je uit een schriftelijke sollicitatie te richten aan: Lubron Waterbehandeling, t.a.v. mevr. I. Schalk, Postbus 540, 4900 AM Oosterhout, of e-mailadres: hr@lubron.eu. Voor functie-inhoudelijke informatie kun je tijdens kantooruren bellen met Martijn Maas, manager afdeling service, via het nummer:  0162 – 42 69 31.

Wil je graag bij Lubron werken, maar is er op dit moment geen passende vacature voor je? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. Lubron Waterbehandeling B.V. T.a.v. mevrouw. I. Schalk Postbus 540 4900 AM Oosterhout Of per e-mail: indra.schalk@lubron.eu