Installatie Vakdagen Hardenberg 2023
Volgende week staan we op de Installatie Vakdagen in Hardenberg, die wordt gehouden van 12 t/m 14 september a.s.. Ons beursteam staat u graag te woord, beantwoordt met plezier uw vragen en vertelt u graag meer over onze producten. Op naar Hardenberg! Komt u ook? Tot dan op stand 264!

Heeft u een concrete vraag over een lopend project of heeft u een waterprobleem, waarvoor u een oplossing zoekt? Heeft u een vraag over de werking van een waterontharder of wilt u de voordelen van een osmose-apparaat weten? Kom voor de antwoorden op die -of andere- vragen naar de Installatie Vakdagen in Hardenberg op 12, 13 of 14 september a.s.

Ons beursteam Arjen Kuiter, Marco den Boer, Paul Padberg en Christine Bastiaanse staat u met plezier te woord en vertelt u ook graag meer over onze producten. Wees welkom in onze stand 264!

Voor meer informatie over de beurs kunt u op de volgende link klikken: www.installatie-vakdagen.nl.

Wilt u een toegangskaart om de beurs als onze gast te bezoeken? Meld u aan via www.lubron.eu\toegangskaart.

Graag tot ziens op onze stand!